Panikfri Barsel Medlemskab

kr.79,00 / måned

Bliv den forælder, du drømmer om at være!

Panikfri barsel” er en medlemsgruppe på Facebook, hvor du og din partner kan få professionel vejledning og rådgivning gennem de første 12 måneder af jeres barns levetid

Panikfri barsel” er for dig, der ønsker at føle dig helt tryg i, at du støtter din nyfødte på bedste vis i den rivende udvikling, i et kærligt og anerkendende samarbejde med din medforælder

Kan du genkende nogen af disse følelser?

  • Du føler afmagt og får næsten ondt i maven over at være blevet forælder, og skammer dig over at føle sådan, fordi du sådan havde glædet dig?
  • Du bekymrer dig for, om du bør lave øvelser med din nyfødte, og i så fald hvilke, og hvor mange?
  • Der opstår misforståelser eller uenighed mellem dig og din partner, efter I har fået barn sammen, hvilket gør dig ked af det?
  • Du bliver forvirret over, hvad der er bedst for din baby, fordi du får så mange velmenende, men forskellige, råd?
  • Du er usikker på, om din baby er godt nok med i sin udvikling i forhold til f.eks. de jævnaldrende i f.eks. mødregruppen?

Panikfri barsel er for jer, der gerne vil praktisere og udleve præcis det billede I stod med, da I blev gravide, om en lykkelig og harmonisk hverdag med jeres lille ny.

  • For dig, der som barslende mor eller far vil føle dig tryg i, at du hver dag stimulerer din baby på den mest fordelagtige måde
  • For dig, der ønsker en ærlig og åben dialog med din partner, så I stadig kan føle jer tætte og du stadig kan føle dig elsket af ham eller hende, selv om der er kommet et menneske mere ind i jeres relation
  • For dig, der ønsker så stressfri en hverdag som muligt, ved at fokusere på og prioritere de vigtigste ting fra dag til dag
  • For dig, der gerne vil stå stærkt i, at du veddu gør det helt rigtige for din baby, også selv om andre måtte mene noget andet
  • For dig, der gerne vil give dit barn den start på livet, der sikrer det bedste fundament for de kommende års udvikling og indlæring

Hvad indeholder Panikfri Barsel?

Når du har tilmeldt dig for dig og din partner adgang til vores lukkede facebookgruppe. Herinde kan I suge al den viden til jer, I ønsker og har brug for, og nemt melde jer ud igen, hvis/når medlemsskabet ikke længere giver mening for jer.

I har mulighed for at få individuel feedback og rådgivning, ved at stille spørgsmål, og I vil på samme måde lære af de øvrige medlemmers problemstillinger. Der bliver hele tiden lagt ny viden – primært i form af videoer – op i gruppen.

Indholdet i medlemsgruppen kan groft kategoriseres i nedenstående emner og udviklingstrin, i forhold til barnets alder.

Step 1: 0-3 måneder – Lille og hjælpeløs

Spædbørn fødes med en god portion selvstændighed! Den skal vi opdage, og udnytte, så I kan understøtte jeres barn bedst muligt, og holde fast i dets selvstændighed.

Gennem de første uger sover jeres lille ny (som regel!) meget. Her gives I anbefalinger til, hvordan I kan ligge og bære barnet, bl.a. for at forebygge skævt kranie.

Efter den første måneds tid er jeres baby vågen i længere tid, og I kan begynde at træne mere med f.eks at ligge på maven. Kolik og skrigeture hører ofte til i denne aldersgruppe, og her får I god vejledning, hvis I skulle være blandt de uheldige.

Step 2: 3-6 måneder – igang med at opdage egen krop

Jeres barn har nu opdaget sine hænder, og vil i denne periode også opdage sine fødder. Det leder til en begyndende trillefase, så barnet omkring de 6 måneder begynder at kunne flytte sig fra den position, I anbringer barnet i.

I lærer om, hvad der sker i forbindelse med den begyndende trillefase, og hvordan I understøtter den bedst, individuelt i forhold til, hvor jeres barn er i processen.

Step 3: 6-9 måneder – i gang med at opdage verden omkring mig

Jeres barn er nu begyndt at trille og begynder i denne fase så småt at kunne bevæge sig lidt omkring på gulvet.  Jeres barn kan lidt bedre underholde sig selv nu, og det giver jer lidt mere luft og tid til hinanden, men også til at begynde at se på opdragelses rollerne, for de første grænser skal måske allerede sættes nu, og er I enige om dem?

Alle barnets ny-opdagelser kan, sammen med en øget bevidsthed, betyde, at nattesøvnen bliver med flere forstyrrelser, og det  kan vi sammen forsøge at finde en løsning på.

Step 4: 9-12 måneder – uh! Se mor og far, nu kan jeg kravle og snart rejse mig op!

Vi kigger på, om det er hensigtsmæssigt at anvende gåstole eller gåvogne, og hvad vi ellers kan gøre – eller ikke skal gøre – for at understøtte gangfunktionen.

Mange børn starter i pasning i denne periode, og nogle anbefalinger kan måske være gode at give videre til dagplejemor eller vuggestue personale. En del børn er også på barsel med deres far nogle uger eller måneder i denne periode, og hvordan oplever I det som forældre, når I skal bytte roller?

Hvad får I? 

Som medlem af den lukkede Facebook gruppe Panikfri Barsel, får I adgang til en konstant voksende mængde af brugbar viden, som forældre til et spædbarn.

Denne viden bliver primært præsenteret i form af videoer, der bliver lagt op løbende, men som I altid vil kunne gå tilbage til, og se når det passer jer bedst.

I kan løbende stille spørgsmål til mig i gruppen. Spørgsmålene besvares individuelt hvis nødvendigt, men som udgangspunkt altid i gruppen, så svaret tjener til læring og inspiration for de øvrige forældre i gruppen.

Rådgivning i forhold til den motoriske udvikling hos jeres baby individualiseres, da det ikke kan standardiseres! Præcis det samme gør sig gældende for vejledningen til jer som forældre, da heller ingen forældre er ens, selvom der selvfølgelig er ligheder.

Som medlem af denne gruppe investerer du altså i færdigheder, der får betydning for dit barn, resten af livet!

I investerer i at skabe et stærkt fundament, der skaber rammerne og sætter grænserne i jeres barns opdragelse, og giver de bedste odds for, at jeres barn har jer to under samme tag resten af livet.

Jeg har gennem årene hjulpet utallige forældre med at guide og støtte deres barns udvikling, og hvis de kan, så kan I også!

Jeg vil rigtig gerne invitere begge forældre med ind i fællesskabet, så derfor kan du melde din partner til, når du anmoder om medlemskab i gruppen, og det koster ikke ekstra!

Det siger kunderne

“Kari er bare genial til de helt små børn. Fagligt er hun super dygtig og så har hun bare et super godt tag på babyer”

“Fik gratis rådgivning til hvordan jeg kunne hjælpe min søn til at bruge sut. Kari svarede med det samme og med hendes hjælp, fandt jeg en sut som min søn gerne vil ta’. Tak!”

“Så fantastisk sted. Søde og dejlige imødekommende mennesker. Min lille datter havde ondt og ville ikke kravle. 3 gange hos Kari og så kravlede hun. En uge efter sidste behandling, er hun begyndt at gå. Tusind tak for hjælpen!”

“Kari er en fantastisk dygtig kiropraktor og et meget behageligt menneske.”

“Vi har gået til behandling ved Kari med vores lille søn fra han var 3 uger – og hun kan klart anbefales! Hun er så kærlig og så god til børn. Selvom han græd størstedelen af sin tid de første 2 måneder har han altid følt sig tryg i hendes hænder; så tryg at han endda sov igennem en hel behandling. Ikke mindst er hun ærlig, så hvis/når der ikke er mere at behandle på, siger hun det. Alt i alt føler man sig i gode og de rigtige hænder”

Er du klar til at slippe bekymringer og dårlig samvittighed og i stedet skabe en fantastisk barselstid med min hjælp? Eller vil du fortsætte med at prøve dig frem? Valget er dit 🙂

Jeg glæder mig meget til vores rejse sammen!
De varmeste hilsner,
Kari